Afzetpaaltje messing

Afzetpaaltjes met koord
afzetpaaltjes goud met koord
32,50 per stuk
26,86 ex. BTW
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Een afzetpaaltje van messing met een gouden kleur en een ronde bol. Deze paal wordt vaak gebruikt als klassieke afzetting bij musea, gala's, bruiloften, als terrasafscheiding en andere gelegenheden. De goudkleurige afzetpaal heeft 4 punten voor het bevestigen van een afzetkoord en deze afzetpaal is geschikt voor binnengebruik en beperkt buitengebruik en is makkelijk verplaatsbaar. Indien u op zoek bent naar afzetpalen voor volledig buiten gebruik, raden wij u onze roestvrij stalen gouden (messing) palen aan. De afzetpaal heeft een verzwaarde voet, wat zorgt voor extra stabiliteit en deze zal dus niet omwaaien bij zware weersomstandigheden.

Wat maakt de messing afzetpaal bijzonder?
Deze afzetpaal met een gouden kleur zorgt voor een onvergetelijke entree van uw opening of ander evenement. Samen met een goed bijpassend afzetkoord is het plaatje compleet.

Goed om te weten
Deze afzetpaal is niet volledig van roestvrij stalen, wegens de iets lagere legering dan de volledig roestvrij stalen afzetpaaltjes, die we ook op onze website verkopen. Ook verkopen we afzetpaaltjes met trekband/lint en moderne afzetpaaltjes met een speciale vorm. In ons assortiment zijn ook rookpalen te vinden, waar u uw cigarette in kan deponeren.

Afzetkoord
Wij leveren velourse afzetkoorden en luxe afzetkoorden in diverse kleuren en deze koorden kunt u ook eenvoudig (los) bij bestellen. Deze paal is dus exclusief afzetkoord.

 

Specificaties

Hoogte
100 cm
Gewicht
7,5 kg
Type kop
Rond, Recht
Materiaal
Roestvrij staal
Afwerking
Messing
Diameter paal
51 mm
Diameter voet
32,5 cm
Kleur
Goud

Beoordelingen

Van Afzetpaaltje messing

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden (1)

Over Afzetpaaltje messing

Heeft u ook transport/opslagwagens voor de paaltjes/koordjes in uw collectie?

  • 28 Feb, 7:29
  • Royco

Ja, wij verkopen afzetpalen en transportkarren en deze zijn direct uit onze voorraad leverbaar. U vindt de karren voor afzetpaaltjes bij de onderdelen en accessoires.

  • 18 Jul, 20:30
  • Bennie

Stel uw vraag

Vereist